Перфектната реклама на ниска цена по улицата са тротоарните табели до входа на всеки търговски обект. Те се забелязват лесно от хората и са удобни за пренасяне. Могат да се прибират след края на работния ден. С поставянето на подобна вертикална, метална табела на тротоара вие си гарантирате директно презентиране на предлаганите от вас стоки и услуги на хилядите минувачи. Рекламна агенция Folix предлага стандартни тротоарни табели в два размера – голяма 100 х 70 см. и малка 70 х 50 см. (Посочените размери са на плоскостта за залепяне на реклама.). Изработваме също и нестандартни ламаринени табла по индивидуален размер. Фирмата предлага още доставка до адрес или склад на клиента. Отстъпки при поръчки на едро. Поръчайте сега. Обадете се на посочените телефони в сайта или ни изпратете запитване по електронната поща.

Каква е конструкцията и материала на рекламните тротоарни табели?

Материала, от който се изработват рекламните тротоарни табели е желязо, което е защитено от корозия с груд и подходяща боя. Двулевовият лист, върху който се залепят в последствие предварително напечатаните изображения върху ПВЦ фолио, е прахово боядисана ламарина. Този вид рекламни плоскости се държат изправени благодарение на две разклонени в долната част, У-образни крачета от двете страни. Плоскостта на самата външна реклама е обградена от метална рамка, за допълнителна здравина на конструкцията и предпазване от огъване. Когато работим по индивидуална поръчка тези характеристики и параметри могат да бъдат променяни. Рамката може да бъде с кръгла тръба вместо с квадратен профил, табелите богат да бъдат боядисани в предварително избран цвят, могат да бъдат променени височината и/или ширината т.н. Общо взето нещата се свеждат до това – какво ви трябва. Поръчайте от доказана фирма за изработка на реклами в София. Folix – брандиране с неограничени възможности в идеите.

Има ли минимум при поръчка на тротоарни табели?

Рекламна агенция Фоликс произвежда и продава реклами на едро и дребно. Ние работим по еднократни поръчки и масови поточни линии. Можете да поръчате една табела или няколко, в зависимост от потребностите на вашия бизнес. Ние сме насреща и ще ви съдействаме с каквото можем. Няма минимум при поръчките на тротоарни табели в София. Агенцията осигурява също така и дизайн или разлепяне на старо, залепено фолио от вече използван продукт. За повече информация се свържете с нашите консултанти в работно време. Рекламирайте своевременно. Поръчайте изработка на табели сега.

За колко време се изработват тротоарни табели?

Ако нямаме налични артикули на склад, към момента на поръчката, изработката на тротоарни табели отнема от 2 до 5 работни дни в зависимост от натовареността на дейността към момента. Обикновено това технологично време е необходимо и за направата и коментирането на дизайна, отпечатване на графики и съхнене на боя. Процесът на поръчката минава през няколко етапа, но времето може да бъде съкратено ако ни изпратите готов дизайн в криви, CNYK формат на цветове (color model) или дори само необходимите шрифтове, които сте си избрали предварително. Агенция Folix ви гарантира кратки срокове за изработване на всички видове продукти за брандиране. Възползвате се от нашите оферти сега.