Една от рекламите, без които не може петролния бизнес, са добре познатите от бензиностанциите тотеми с цени. Те са високи, вертикални съоръжения, резултат от сглобка на алуминиеви панели, метален скелет, носещи тръби, плексиглас, фолио и още. Стандартно са между 4 и 6 метра, но могат да бъдат в други пропорции ако клиента има такова изискване. Тотемите са поръчкови рекламни материали и затова не се съхраняват количества на склад. Изработката става след предварителна уговорка, уточняване на детайлите, сроковете и т.н. Всичко трябва да е ясно и платено преди инженерния проект да влезе в цеха за производство. Рекламна агенция Folix произвежда и монтира на място несветещи и светещи тотемни конструкции за редица фирми в София и цяла България.

Какви са предимствата на светещите тотеми с цени?

Светещите цени от панели с диодни модули могат да се регулират дистанционно от офиса на търговския обект чрез жична или безжична връзка. Това позволява лесно регулиране и актуализиране на фискалната политика на търговската верига само с няколко клика. Най-забележителното качество при рекламата със светещи тотеми с цени е това, че се вижда отдалеч и служи за ориентир на хиляди шофьори, които се нуждаят от зареждане на горива или търсят място за отмора. Поради спецификата, че се двулицеви, вие получавате възможност за привличане на купувачи идващи от лицевата и задната част на всеки тотем. Поставянето на челна позиция при входа на обекта е от ключово значение за успешното таргетиране. Поръчайте сега като изпратите запитване с необходимата информация, на която смятате, че трябва да се наблегне. Ще се свържем с вас при първа възможност.

Какви варианти на тотеми с цени има?

Агенция Фоликс ви дава опция да избере от няколко варианта тотеми си цени. Конструкциите могат да бъдат направени изцяло светещи от всички страни, с частично осветени детайли или фигури или бюджетния вариант с насочени прожектори към издигнатата вертикална структура. Продуктите могат да бъдат и статични, без добавена ел. система. Вариантите също се определят и то състава и количеството на използваните материали. В някои случаи основната суровина е алуминий, докато при други поръчки преобладаващи са – прозиращи плоскости са в основата на цялата визия. Поръчайте изграждане на конструкции от по-добрата фирма за реклами в София.

Предлагаме ли ремонт и поддръжка на стари, вече съществуващи тотеми с цени?

Като всяко нещо и тук поддръжката и ремонта на тотеми с цени е от значение. С времето или от различни метеорологични условия целостта рекламната конструкция може да бъде нарушена и от там възниква опасността за преминаващите наблизо хора и автомобили. Агенция Folix предлага услуги за възстановяване на липсващи облицовъчни листове, подмяна на окабеляване и ел. инсталация, смяна на диодни модули и панели, извозване и прочие. За изчислението на конкретна цена и за да ви дадем оферта в най-кратки срокове е необходимо да направим оглед на място за да констатираме наличните загуби, липси и необходими добавки. В някои случаи може да се ремонтира, а в други е необходима цялостна подмяна на части. Обадете се сега и заявете оглед.