Когато искате да ви забележат и да привлечете повече клиенти към вашия магазин, автомивка, офис за куриерски услуги и др., чрез насочване от съседни улици или булеварди към вас, е най-добре да поставите на няколко места в квартала табели на стълбове. Тези рекламни ориентири ще подскажат на минувачите, че наблизо могат да намерят това, от което се нуждаят и те ще ви посетя за да направят покупка. Големите вериги супермаркети залагат изключително много на такъв вид маркетингови стратегии когато откриват нов търговски обект в някой от районите на София или в по-големите градове от страната. Поръчайте табели за стълб на отлична цена в една от доказаните фирми за реклама в столицата. Folix – по-добрия начин за брандиране.

снимки

От какво са изработени нашите табели за стълб?

Табелите за стълбове, от рекламна агенция Фоликс, са изключително здрави и издръжливи през различните сезони на годината. Те са непоклатими по време на дъжд, сняг, летни жеги или влага от мъгла. Това е така, защото са изработени от качествена ламарина с грунд – прахово боядисана в бял цвят и квадратни, метални профили за външен скелет. В страничната си част, на всички табели за стълб се поставят крепежна стойка, който служи за закрепяне на рекламното съоръжение за вертикални тръби, парапети и други основи. Изделията от този вид и тротоарните табла се хербаризират с висока популярност сред преобладаващата част търговци на стоки на едро и дребно. Впечатление прави напоследък, че си купуват и за застрахователни офиси, лекарски кабинети, адвокатски кантори и медицински центрове.

На каква височина се монтират табели за стълб?

Един от основните въпроси, за които се замислят наши клиенти, е на каква височина е добре да се сложат и монтират табели за стълб. За това реално няма спор по казуса. Тези реклами трябва да са достатъчно високо закрепени, за да не пречат на преминаващите под тях хора и превозни средства. В противен случай възниква вероятността за нараняване и инциденти. От кота нула трябва да бъдат на поне 2.5 метра над земята. Има специфични изисквания, по които трябва да бъдат монтирани така, че ви съветваме да оставите това на професионалистите.

Какво може да бъде отпечатано на табели за стълб?

На табели за стълб може да бъде отпечатано всякакво изображение, което е предмет на растерна или векторна графика. Агенция Folix предлага рисуване на професионален дизайн по размери и изисквания на клиента. Ние разполагаме с богат арсенал от опит в брандирането така, че можем да ви посъветваме кое как да стане и на какво да се наблегне. Един малък жокер, с който можем да ви подскажем, е да изберете удебелени и сравнително правоъгълни шрифтове. Изследвания показват, че такъв вид шрифтове се възприемат добре от хората и са лесно четими. Изберете опита на ваша страна. Поръчайте табели по размер.

Трябва ли разрешително от общината за табели за стълб?

Както при повечето реклами по улицата и при този вид – табели за стълб, е необходимо да имате разрешително от държавните органи. Най-често това е общината. Необходимо е да си подадете заявление и документи за узаконяване. В противен случай отговорността е ваша. Фирма за реклама Folix изработва всички видове външни реклами по размери и изисквания на клиента. Цялостно комплексно обслужване на реални цени и в кратки срокове. Поръчайте в вие сега.