Когато говорим за черешката на тортата при търговското брандиране можем да кажем със сигурност, че това са рекламите със светещи букви. Те са най-забележимите форми за изписване на надписи и открояване на лога на успели фирми в пейзажа на нощта София. Високо се ценят от чуждестранните корпорации и представителства в България. Поставят се основно над витрините на магазини, по покривите на кооперациите, големите търговски центрове и бизнес сгради. Това са едни от най-красивите изделия, които правим за наши клиенти и те носят своята неповторимост във всеки детайл. Рекламна агенция Фоликс работи висококачествени материали и машини за формоване, извиване, преса и нарязване на различни шрифтове. Електрическите инсталации, които поставяме в нашите светещи кутии са по европейски стандарти за безопасност и енергоспестяване. Поръчайте изграждане на конструкции на реална цена от Folix сега.

снимки

Могат ли да се направят цели светещи букви?

Случва се фирми, които сега стартират своята дейност да ни изпращат запитвания с въпроси дали могат да се направят цели светещи букви или трябва само лицето да свети. Отговорът е – „Да, може.“, и сега ще дадем малко яснота по въпроса. Повечето обемни букви се правят от бордове от неръждаема ламарина Инокс, или наричана още „неръждавейка“, и това е станало като някакъв стандарт и общ модел за изграждане. На практика обаче страните и цялата структура на рекламното съоръжение може да се изработи от плоскости като плексиглас и така светлината ще осветява цялата повърхност от всички страни. В машините за производство се залагат исканите извивки и се пресова. Ако се добави и нанасяне на слой фолио на желаните места, то тогава визията на рекламата отива в едно ново измерение на маркетинговата тактика. Ако така искате да бъде вашето външно оформление на магазина само ни изпратете запитване с необходимата информация. Купете от Folix.

Какви видове светещи букви има изобщо?

Едно време много популярни и атрактивни бяха светещите букви от неон. Извиваха се тръбички, нагласяха се в избрани шрифтове и беше много готино. Въпроса е, че неонът „гълта“ много ток и изисква големи разходи за електрическа енергия. Също така има ограничение в стила на фонта и е чуплив. Съвременните светещи букви, които изработваме са от ново поколение и са с хиляди подобрения и предимства пред винтидж рекламите. Сега за външна реклама се използват предимно 3D изпъкнали символи със светещо лице от плексиглас. В ядрото си имат диодни модули или евентуално луминесцентни пури – ако държите на по-ниска цена. Друг символичен вариант за интериорно брандиране са контраажурните лога с подсветка. Наричат се още букви със задно сияние, защото ореолния им пръстен от лек светлинен нюанс е насочен с посока към стената или фасадата отзад, и конструкцията изпъква пред светлината. Самите детайли се правят от платен, светлонепропусклив материал – най-често PVC.

Какво включват в конструкцията си рекламите със светещи букви?

Като вид сложни и многопластови изделия за брандиране рекламните светещи букви могат да включват в структурата си основно скелет от метални профили, който държи кутията изправена, страни от ламарина, плексиглас или видове композитни материали и панели, LED осветление диоди и разбира се така необходимите е нужни за закрепяне – дистанционери. Допълнително се добавя окабеляване и подходящи по волтаж трансформатори. В някои случаи е възможно да се употреби и блокиращо фолио при този вид реклами. В най-общ вид това е същността на тези продукти, но това е доста техническа информация и част от нашето ноу-хау. Доверете се на опита на доказана фирма за реклама в София. Поръчайте от агенция Folix.