Поставянето на лога от стиропор в офиса е един от най-добрите начини да подпечатайте вашата марка и да засилите присъствието на фирмата в обстановката. Използват се и за външна реклама по фасади, фитрини и дори дървени сачаци. Логата се изработват от стиропорени листове с дебелина на материала най-често 2, 5 или 10 см. За по-обемни изделия и фигури се прибягва към напластяване чрез залепяне на няколко слоя. Сглобката се изрязва с тел кантал, шпаклова се и се боядисва със специални бои по RAL цветова гама, които да издържат на влага и топлина. Имайте предвид, че подобен вид изделия изискват определено количество технологично време и затова трябва да си предвидите поне няколко дена напред. Агенция Фоликс е на ваша разположени при нужда от брандиране в интериора или вън от търговския обект. Поръчайте изрязване на обемни букви сега.

За колко време се изработват лога от стиропор?

Какво вече споменахме подобен вид продукти минават през няколко етапа преди клиента да ги получи в готов вид за употреба. Този модел реклами са вид скулптури и затова не стават веднага и не се съхраняват в наличности. Трябват поне 2 до 4 работни дни. Всички изделия се изработват по поръчка с индивидуален шрифт и предварително изяснени размери. Ако е необходимо сбиване на шрифтове също се коментира до взимане на решение. Рекламна агенция Folix може да ви предложи голямо разнообразие от фонтове – удебелени, ръкописни, квадратни и т.н., но ви препоръчваме да удебелени ако възнамерявате на поставим рекламата изправена или свободно стояща. За всички други случаи може да се направи комбинация с гладка основа от материал по избор и с помощта на монтажно лепило символите да се прилепят. Изберете качеството на ваша страна с най-добрите рекламни материали в София.

Какво означава лога от стиропор?

Най-често логата са комбинация от низ от символи и някакъв специфичен орнамент. За разлика от лого изображенията напечатани върху някаква ПВЦ медия - надписи от фолио, тук нещата са в 3D вариант. Тази многолицевост позволява по-добро разпознаване на характерните черни на бранда и повишава имиджа на компанията. Бордовете или казано на български – страните на буквите може да се боядисат в различен цвят и това значително ще вдигне нивото. Лога от стиропор могат да се изработят и от фибран. Силно ви препоръчваме да поръчате фибранови надписи ако става въпрос за по-малки на височина букви. Фибрана е със значително по фина структура на шуплите, което намалява вероятността от неравности по повърхността. След нанасянето на боите няма никаква разлика какъв е материала, който е използван на рекламата. Купете на ниска цена в София.

Къде могат да се използват лога от стиропор?

Лога от стиропор на практика могат да се използват навсякъде. Те са значително по-евтини от светещите букви, но не по-малко забележими и ефектни. Стандартно се монтират с монтажни лепила с различна сила и химичен състав, но ако желаете можем да ги фиксираме за стената и самонарезни винтчета. Ако сами решите да ги лепите внимавайте да не използвате материали и продукти, които да ги изгорят или стопят. Оставете това на професионалистите за да бъдете спокойни за постигането на желаните резултати. Монтажът обикновено става бързо, в рамките на час, два ако няма извънредни ситуации. Всичко се слага по предварително подготвен шаблон от ремувъбал фолио, който е включен в цената на поръчката. Folix – рекламни букви и изделия на ниска цена.