Слагане на външна реклама

Както вече сигурно сте забелязали има различни видове реклами с обща цел и различна форма – целта е да презентира и продава, формата е в зависимост от реализацията. Такива са например телевизионните оферти на продукти и услуги, радио рекламните блокове, Интернет мейлите от неизвестни и известни автори, и т.н. В частност ние се занимаваме с външна реклама. Това са всички физически инструменти за брандиране, които една фирма може да използва при декориране на своя търговски обект или офис. Става въпрос за табели, билбордове, матиране на стъкла с фолио, подови стикери с някакви готини картинки и още много други. Всичко, което може да привлече повече клиенти и да ви направи по-богати и по-конкурентни в бранша на вашата търговия.

Защо ви трябва външна реклама?

Външна реклама ви трябва защото колкото и добри неща да продавате – стоки и услуги, те са затворени в търговския обект, вътре са и трябва да накарате по някакъв начин хората да влезнат, да разгледат, да попитат и накрая да си поръчат от вас. В този момент най-добрия ви ход е да намерите фирми за брандиране като нас Folix България и да си кажете какво искате и как искате да направите по-атрактивен вашия магазин, студио, ателие или дори склад на едро. Също така външната реклама слуги и за ориентиране в големите супермаркети – кои щандове къде се намират и как да се стигне до тях.

Знаете ли, че изработваме външна реклама с висок клас материали?

Folix България работи основно с материали от средния и високия клас на доказани производители на суровини. При договорка можем да изработим външна реклама и с продукти предоставени от клиента. Съветваме нашите партньори да изпращат запитвания с конкретни параметри за да сме по-прецизни в офертата, която ще ви дадем за направата на външните рекламни средства. Добре е да бъде посочен ценови диапазон, в който се търси цена, особености и предпочитания. Рекламата е инвестиция, която възвръща вложеното многократно. Рекламирате с Фоликс. Поръчайте премиум реклама още сега.